SEO in Breda nodig?

Wij leveren Lokale SEO om je online vindbaarheid te verbeteren!

Kies voor Lokale Expertise

Met onze kennis gegarandeerd resultaat!

Begonnen in 2011 met SEO door het opzetten van lokale websites en leadgeneratie websites op de zolderkamer. Inmiddels een team opgezet en tot op heden zijn we dagelijks bezig met 100+ websites die we ranken in de lokale zoekresultaten van Google.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in Google. Echter hebben wij een systeem ontwikkeld dat voor succes zorgt en future-proof is. We gebruiken deze strategie ook telkens weer voor onze eigen websites en andere ondernemers.

Met dit bewezen systeem en de juiste kennis willen we ook jou graag helpen met het verhogen van je omzet!

Foto-Niels

Waar zijn wij goed in?

Lees hier meer over de verschillende diensten

Meer Leads

Goed ranken is leuk, maar het gaat om de extra klanten die je realiseert. Doelgerichte bezoekers doorsturen, daar zijn wij goed in!

icon-full-service

Full-service SEO

Wil je SEO niet zelf doen? Geen probleem, wij doen het werk en jij profiteert van het resultaat en dus extra klanten.

audit-icon

'Losse' optimalisaties

Alleen hulp nodig bij bepaalde stappen binnen een SEO traject? Wij verkopen ook 'losse' optimalisaties. Zoals content en techniek.

Linkbuilding

Het vergaren van kwalitatieve links is lastig en zeer tijdrovend, laat ons dit voor je doen en focus zelf op andere belangrijke zaken.

Gratis SEO Stappenplan ontvangen?

Een greep uit onze
klanten & partners

We zijn trots om voor deze klanten onze expertises in te zetten.

"Aanrader voor SEO en Linkbuilding"

Fijne club. Intensief samengewerkt met Niels, die technisch zeer goed onderlegd is en overal een oplossing voor heeft. De resultaten spreken voor zich... Aanrader voor SEO en linkbuilding.
Eva Brands
Eigenaar Studio Brands

Case studies

Daad bij het woord!

loodgieter-almere-case

Schildereindhoven.nl – #1 Rankings deel 2

Laatste update 30-01-2020
(Nog steeds goede rankings) 
December 2018 is er gestart met een duurzame samenwerking met schildereindhoven.nl. Jim stond destijds met zijn website in de top 10 in Google voor de term ‘schilder Eindhoven’. Zijn belangrijkste vraag was: kun je ons naar de #1 positie krijgen voor meerdere zoektermen? Het antwoord was …

Lees meer » 

Van 0 naar 3000 bezoekers per maand 

Laatste update 30-1-2020
Resultaat Begin 2019 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van Bestrijdingsservice. Een website die landelijke dekking heeft in de ongediertebestrijding branche. Flink veel pagina’s dus, die allemaal goed gescoord moeten worden. We zijn inmiddels 6 maanden bezig met het traject en wie zien …

Lees meer »

Loodgieter Almere 036 – Organische groei 120% +

Laatste update 30-1-2020
Begin 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van LoodgieterAlmere036.nl. Al snel werd duidelijk dat dit een concurrerende branche is waar veel SEO specialisten in actief zijn. Doel: White hat SEO doorvoeren, duurt langer voordat de resultaten zichtbaar zijn maar die zijn dan wel …

Lees meer » 

Koopjeserver.nl – 249% Groei Gerealiseerd

Laatste update 30-1-2020
(organisch verkeer blijft stijgen!)

Midden augustus 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door Koopjeserver.nl. Zij gaven aan dat ze beter gevonden wilde worden in Google. We zijn nu iets meer dan een half jaar actief bezig en hebben de organische bezoekersaantallen laten stijgen met 249%! …

Lees meer » 

SEO Breda

Beter vindbaar op het internet? Kies voor Digital Desert!

Als ondernemer in Breda heb je tegenwoordig uiteraard een eigen website en doe je aan online marketing. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je ook online vindbaar bent. Online marketing en vindbaarheid is tegenwoordig ontzettend belangrijk, want veel mensen zoeken eerst op het internet voor zij een keuze maken. De kans is groot dat ze verschillende sites bezoeken. Vaak kijken ze niet verder dan de eerste pagina van een zoekmachine. Het kost hen anders onnodig veel tijd om datgene te vinden wat ze zoeken.

Verkoop je producten?

Of kunnen mensen diensten afnemen bij jouw bedrijf?

Dan is het dus zaak om op de eerste pagina van een zoekmachine te komen. Digital Desert, de SEO specialist, zorgt ervoor dat je meer klanten krijgt door online marketing, SEO, linkbuilding etc!

Op de eerste pagina dankzij SEO Breda
Niet iedereen ziet in waarom het nut heeft om het marketing bureau SEO Breda in te schakelen. Zo moeilijk kan het immers toch niet zijn om op de eerste pagina van een zoekmachine te belanden? Dat is het echter wel. Veel mensen denken dat het optimaliseren van teksten op een site hier al voldoende voor is. Dit is echter absoluut niet het geval. Er komt namelijk heel wat meer bij kijken om een plek op de eerste pagina van een zoekmachine te bemachtigen. We hebben alle ontwikkelingen op dit gebied en online marketing de afgelopen jaren nauwlettend in de gaten gehouden. Hierdoor is het voor ons een gemakkelijke opgave om jouw website snel op te werken in de resultaten van zoekmachines.

SEO Breda maakt klanten van websitebezoekers
Een plek bemachtigen op de eerste pagina van een zoekmachine is natuurlijk prettig. Dit komt voornamelijk doordat veel mensen niet verder kijken dan de eerste pagina. Sta je op de eerste pagina? Dan is de kans dus groot dat je veel websitebezoekers trekt. Hierdoor neemt de kans op verkoop ook toe. Veel websitebezoekers betekent echter nog niet dat je ook veel verkoopt. Mogelijk kijken de bezoekers van jouw site ook nog verder en besluiten zij elders een aankoop te doen. Uiteraard wil je dat ze bij jou kopen. SEO Breda kan met online marketing hiervoor zorgen. Wij maken namelijk klanten van de bezoekers op jouw website. Dankzij SEO Breda doen zij een aankoop op jouw website in plaats van op de site van een directe concurrent.

Meer succes dankzij linkbuilding
Bij zoekmachine optimalisatie denken veel mensen alleen aan de teksten op een site als onderdeel van online marketing. Linkbuilding speelt hier echter ook een belangrijke rol in. Wij kunnen ook de linkbuilding voor jou verrichten. Door dit aan ons over te laten, weet je zeker dat een linkbuildingcampagne succesvol is. Dit is lang niet altijd het geval. Zo wordt er vaak gedacht dat het goed is om zoveel mogelijk links naar jouw site te hebben. Hier gaat het echter mis. De kwaliteit is namelijk veel belangrijker dan de kwantiteit. Wij weten dit als geen ander. Wij zorgen daarom altijd voor kwalitatieve links. Op deze manier komen mensen nog sneller naar jouw site en dat levert je ongetwijfeld meer klanten op. Steengoede online marketing dus.

Laat zoekmachine optimalisatie volledig over aan SEO Breda
Je kunt ervoor kiezen om zoekmachine optimalisatie als onderdeel van online marketing gedeeltelijk uit te besteden aan het marketing bureau SEO Breda. Zo kun je ons inschakelen voor optimaliseren, het genereren van leads, het opzetten van een linkbuildingcampagne. Veel bedrijven weten echter niet hoe zij de zoekmachine optimalisatie nadien moeten vervolgen. Ben je er ook bang voor dat dit jou niet gaat lukken? Geen probleem, want je kunt ook de volledige zoekmachine optimalisatie, online marketing,  aan ons uitbesteden. Dit houdt in dat wij de online marketing en alle SEO-activiteiten voor jouw website uitvoeren. Denk nu niet direct dat wij zelf een plan uit gaan stippelen, want dit is niet het geval. We horen altijd eerst jouw ideeën aan en richten hier vervolgens een SEO-campagne op in. Je houdt dus altijd zelf de touwtjes in handen. Daarbij komt dat je met SEO Breda altijd verzekerd bent van een succesvolle zoekmachine optimalisatie.

|