SEO in Den Bosch nodig?

Wij leveren Lokale SEO om je online vindbaarheid te verbeteren!

Kies voor Lokale Expertise

Met onze kennis gegarandeerd resultaat!

Begonnen in 2011 met SEO door het opzetten van lokale websites en leadgeneratie websites op de zolderkamer. Inmiddels een team opgezet en tot op heden zijn we dagelijks bezig met 100+ websites die we ranken in de lokale zoekresultaten van Google.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in Google. Echter hebben wij een systeem ontwikkeld dat voor succes zorgt en future-proof is. We gebruiken deze strategie ook telkens weer voor onze eigen websites en andere ondernemers.

Met dit bewezen systeem en de juiste kennis willen we ook jou graag helpen met het verhogen van je omzet!

Foto-Niels

Waar zijn wij goed in?

Lees hier meer over de verschillende diensten

Meer Leads

Goed ranken is leuk, maar het gaat om de extra klanten die je realiseert. Doelgerichte bezoekers doorsturen, daar zijn wij goed in!

icon-full-service

Full-service SEO

Wil je SEO niet zelf doen? Geen probleem, wij doen het werk en jij profiteert van het resultaat en dus extra klanten.

audit-icon

'Losse' optimalisaties

Alleen hulp nodig bij bepaalde stappen binnen een SEO traject? Wij verkopen ook 'losse' optimalisaties. Zoals content en techniek.

Linkbuilding

Het vergaren van kwalitatieve links is lastig en zeer tijdrovend, laat ons dit voor je doen en focus zelf op andere belangrijke zaken.

Gratis SEO Stappenplan ontvangen?

Een greep uit onze
klanten & partners

We zijn trots om voor deze klanten onze expertises in te zetten.

"Aanrader voor SEO en Linkbuilding"

Fijne club. Intensief samengewerkt met Niels, die technisch zeer goed onderlegd is en overal een oplossing voor heeft. De resultaten spreken voor zich... Aanrader voor SEO en linkbuilding.
Eva Brands
Eigenaar Studio Brands

Case studies

Daad bij het woord!

loodgieter-almere-case

Schildereindhoven.nl – #1 Rankings deel 2

Laatste update 30-01-2020
(Nog steeds goede rankings) 
December 2018 is er gestart met een duurzame samenwerking met schildereindhoven.nl. Jim stond destijds met zijn website in de top 10 in Google voor de term ‘schilder Eindhoven’. Zijn belangrijkste vraag was: kun je ons naar de #1 positie krijgen voor meerdere zoektermen? Het antwoord was …

Lees meer » 

Van 0 naar 3000 bezoekers per maand 

Laatste update 30-1-2020
Resultaat Begin 2019 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van Bestrijdingsservice. Een website die landelijke dekking heeft in de ongediertebestrijding branche. Flink veel pagina’s dus, die allemaal goed gescoord moeten worden. We zijn inmiddels 6 maanden bezig met het traject en wie zien …

Lees meer »

Loodgieter Almere 036 – Organische groei 120% +

Laatste update 30-1-2020
Begin 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van LoodgieterAlmere036.nl. Al snel werd duidelijk dat dit een concurrerende branche is waar veel SEO specialisten in actief zijn. Doel: White hat SEO doorvoeren, duurt langer voordat de resultaten zichtbaar zijn maar die zijn dan wel …

Lees meer » 

Koopjeserver.nl – 249% Groei Gerealiseerd

Laatste update 30-1-2020
(organisch verkeer blijft stijgen!)

Midden augustus 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door Koopjeserver.nl. Zij gaven aan dat ze beter gevonden wilde worden in Google. We zijn nu iets meer dan een half jaar actief bezig en hebben de organische bezoekersaantallen laten stijgen met 249%! …

Lees meer » 

SEO Den Bosch

Beter vindbaar op het internet? Kies voor Digital Desert!

Zo zorgt Digital Desert voor een betere positie van jouw website in Google

Zelf jouw site verbeteren om bovenaan komen in Google
Ben je redelijk handig met websites, het internet, online marketing en analyse? Dan denk je mogelijk dat je er zelf wel voor kunt zorgen dat jouw site beter te vinden is d.m.v. marketing. Dat kan inderdaad, maar je moet in dat geval wel kennis van zaken zoals online marketing hebben. Deze kennis ontbreekt bij heel wat mensen op online vlak. Vaak wordt gedacht dat het voldoende is om zoekwoorden in teksten op jouw site te verwerken om beter vindbaar te worden. Jouw site kan door de zoekwoorden hoger in de resultaten komen. De kans is echter minimaal dat je door alleen het aanpassen van teksten en toevoegen van zoekwoorden op de eerste pagina van bijvoorbeeld zoekmachines als Google terechtkomt. Wil je dit wel? Dan moet er heel wat, online marketing, gebeuren. Daarom is het beter om zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan SEO Den Bosch. Onze SEO specialist Den Bosch helpt je graag met je online activiteiten. Den Bosch, Den Bosch, Den Bosch.

Niet iedere website trekt veel bezoekers. Hoe minder traffic jouw website trekt, des te kleiner de kans dat er iets afgenomen wordt. Heb je bijvoorbeeld een webshop? Dan is het natuurlijk handig om veel mensen naar jouw site te trekken. Goed vindbaar is dan een logisch gevolg. Daarna zorgt goed vindbaar voor jouw  bedrijf natuurlijk ook meer verkeer.

Meer websitebezoekers

Door SEO Den Bosch in te schakelen voor optimalisatie van jouw website

Krijg je hoe dan ook meer bezoekers door optimaliseren.

Optimaliseren van de website op basis van conversie betekent meer klanten.

Linkbuilding is essentieel voor je bedrijf /website. Laat ons advies hierin geven

Onze SEO specialist Den Bosch helpt je graag. 

|