SEO in Eindhoven nodig?

Wij leveren Lokale SEO om je online vindbaarheid te verbeteren!

Kies voor Lokale Expertise

Met onze kennis gegarandeerd resultaat!

Begonnen in 2011 met SEO door het opzetten van lokale websites en leadgeneratie websites op de zolderkamer. Inmiddels een team opgezet en tot op heden zijn we dagelijks bezig met 100+ websites die we ranken in de lokale zoekresultaten van Google.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in Google. Echter hebben wij een systeem ontwikkeld dat voor succes zorgt en future-proof is. We gebruiken deze strategie ook telkens weer voor onze eigen websites en andere ondernemers.

Met dit bewezen systeem en de juiste kennis willen we ook jou graag helpen met het verhogen van je omzet!

Foto-Niels

Waar zijn wij goed in?

Lees hier meer over de verschillende diensten

Meer Leads

Goed ranken is leuk, maar het gaat om de extra klanten die je realiseert. Doelgerichte bezoekers doorsturen, daar zijn wij goed in!

icon-full-service

Full-service SEO

Wil je SEO niet zelf doen? Geen probleem, wij doen het werk en jij profiteert van het resultaat en dus extra klanten.

audit-icon

'Losse' optimalisaties

Alleen hulp nodig bij bepaalde stappen binnen een SEO traject? Wij verkopen ook 'losse' optimalisaties. Zoals content en techniek.

Linkbuilding

Het vergaren van kwalitatieve links is lastig en zeer tijdrovend, laat ons dit voor je doen en focus zelf op andere belangrijke zaken.

Gratis SEO Stappenplan ontvangen?

Een greep uit onze
klanten & partners

We zijn trots om voor deze klanten onze expertises in te zetten.

"Aanrader voor SEO en Linkbuilding"

Fijne club. Intensief samengewerkt met Niels, die technisch zeer goed onderlegd is en overal een oplossing voor heeft. De resultaten spreken voor zich... Aanrader voor SEO en linkbuilding.
Eva Brands
Eigenaar Studio Brands

Case studies

Daad bij het woord!

loodgieter-almere-case

Schildereindhoven.nl – #1 Rankings deel 2

Laatste update 30-01-2020
(Nog steeds goede rankings) 
December 2018 is er gestart met een duurzame samenwerking met schildereindhoven.nl. Jim stond destijds met zijn website in de top 10 in Google voor de term ‘schilder Eindhoven’. Zijn belangrijkste vraag was: kun je ons naar de #1 positie krijgen voor meerdere zoektermen? Het antwoord was …

Lees meer » 

Van 0 naar 3000 bezoekers per maand 

Laatste update 30-1-2020
Resultaat Begin 2019 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van Bestrijdingsservice. Een website die landelijke dekking heeft in de ongediertebestrijding branche. Flink veel pagina’s dus, die allemaal goed gescoord moeten worden. We zijn inmiddels 6 maanden bezig met het traject en wie zien …

Lees meer »

Loodgieter Almere 036 – Organische groei 120% +

Laatste update 30-1-2020
Begin 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van LoodgieterAlmere036.nl. Al snel werd duidelijk dat dit een concurrerende branche is waar veel SEO specialisten in actief zijn. Doel: White hat SEO doorvoeren, duurt langer voordat de resultaten zichtbaar zijn maar die zijn dan wel …

Lees meer » 

Koopjeserver.nl – 249% Groei Gerealiseerd

Laatste update 30-1-2020
(organisch verkeer blijft stijgen!)

Midden augustus 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door Koopjeserver.nl. Zij gaven aan dat ze beter gevonden wilde worden in Google. We zijn nu iets meer dan een half jaar actief bezig en hebben de organische bezoekersaantallen laten stijgen met 249%! …

Lees meer » 

SEO Eindhoven

Beter vindbaar op het internet? Kies voor Digital Desert!

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om goed vindbaar te zijn op het internet in bijvoorbeeld Google. Dit kun je zelf doen, maar je kunt deze klus (zoekmachine optimalisatie) ook uitbesteden aan SEO Eindhoven. Twijfel je nog? Wij lichten hieronder uit waarom het verstandig is om zoekmachine optimalisatie (seo) uit te besteden aan een marketing bureau.

Waarom SEO niet zelf uitvoeren?
Zoekmachine optimalisatie (seo) uitbesteden brengt kosten met zich mee. Veel mensen hebben namelijk geen idee wat er allemaal bij zoekmachine optimalisatie (seo) komt kijken.

Bedenk wat het jou oplevert
Zoals gezegd zien veel bedrijven op tegen de kosten die het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie (seo) met zich meebrengt. Zoekmachine optimalisatie (seo) uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf is een investering, maar het levert jou ook veel op.

SEO Eindhoven ook voor linkbuilding
Het sluit namelijk goed aan bij SEO Eindhoven. Althans, wel wanneer je het op de juiste manier met elkaar combineert.

Complete zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan SEO Eindhoven
Zoekmachine optimalisatie (seo) omvat veel meer dan alleen content bij een bureau neerleggen. Om meer bezoekers en uiteindelijk klanten te krijgen, moet je vooral veel aandacht aan jouw site besteden. Zo is het allereerst zaak dat je de teksten op de juiste manier schrijft.

Zoekmachine optimalisatie is niet het enige wat je door kan voeren. Dit is slechts een onderdeel van online marketing. Online marketing is een mix van verschillende kanalen die je in kunt zetten. Ben je dus op zoek naar een SEO specialist Eindhoven dan ben je bij ons aan het juiste adres. SEO specialisten zijn lastig te vinden, maar gelukkig hebben wij een aantal goede SEO specialisten voor ons werken. Zoekmachine optimalisatie is een vak apart, daarom is het lastig om deze mensen te vinden. Een Eindhoven SEO specialist is vooral lastig te vinden.

We kunnen jouw website dus echt volledig optimaliseren voor zoekmachines!

|