SEO in Tilburg nodig?

Wij leveren Lokale SEO om je online vindbaarheid te verbeteren!

Kies voor Lokale Expertise

Met onze kennis gegarandeerd resultaat!

Begonnen in 2011 met SEO Tilburg door het opzetten van lokale websites en leadgeneratie websites op de zolderkamer. Inmiddels een team opgezet en tot op heden zijn we dagelijks bezig met 100+ websites die we ranken in de lokale zoekresultaten van Google.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in Google. Echter hebben wij een systeem ontwikkeld dat voor succes zorgt en future-proof is. We gebruiken deze strategie ook telkens weer voor onze eigen websites en andere ondernemers.

Met dit bewezen systeem en de juiste kennis willen we ook jou graag helpen met het verhogen van je omzet!

Foto-Niels

Waar zijn wij goed in?

Lees hier meer over de verschillende diensten

Meer Leads

Goed ranken is leuk, maar het gaat om de extra klanten die je realiseert. Doelgerichte bezoekers doorsturen, daar zijn wij goed in!

icon-full-service

Full-service SEO

Wil je SEO niet zelf doen? Geen probleem, wij doen het werk en jij profiteert van het resultaat en dus extra klanten.

audit-icon

'Losse' optimalisaties

Alleen hulp nodig bij bepaalde stappen binnen een SEO traject? Wij verkopen ook 'losse' optimalisaties. Zoals content en techniek.

Linkbuilding

Het vergaren van kwalitatieve links is lastig en zeer tijdrovend, laat ons dit voor je doen en focus zelf op andere belangrijke zaken.

Gratis SEO Stappenplan ontvangen?

Een greep uit onze
klanten & partners

We zijn trots om voor deze klanten onze expertises in te zetten.

"Aanrader voor SEO en Linkbuilding"

Fijne club. Intensief samengewerkt met Niels, die technisch zeer goed onderlegd is en overal een oplossing voor heeft. De resultaten spreken voor zich... Aanrader voor SEO en linkbuilding.
Eva Brands
Eigenaar Studio Brands

Case studies

Daad bij het woord!

loodgieter-almere-case

Schildereindhoven.nl – #1 Rankings deel 2

Laatste update 30-01-2020
(Nog steeds goede rankings) 
December 2018 is er gestart met een duurzame samenwerking met schildereindhoven.nl. Jim stond destijds met zijn website in de top 10 in Google voor de term ‘schilder Eindhoven’. Zijn belangrijkste vraag was: kun je ons naar de #1 positie krijgen voor meerdere zoektermen? Het antwoord was …

Lees meer » 

Van 0 naar 3000 bezoekers per maand 

Laatste update 30-1-2020
Resultaat Begin 2019 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van Bestrijdingsservice. Een website die landelijke dekking heeft in de ongediertebestrijding branche. Flink veel pagina’s dus, die allemaal goed gescoord moeten worden. We zijn inmiddels 6 maanden bezig met het traject en wie zien …

Lees meer »

Loodgieter Almere 036 – Organische groei 120% +

Laatste update 30-1-2020
Begin 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van LoodgieterAlmere036.nl. Al snel werd duidelijk dat dit een concurrerende branche is waar veel SEO specialisten in actief zijn. Doel: White hat SEO doorvoeren, duurt langer voordat de resultaten zichtbaar zijn maar die zijn dan wel …

Lees meer » 

Koopjeserver.nl – 249% Groei Gerealiseerd

Laatste update 30-1-2020
(organisch verkeer blijft stijgen!)

Midden augustus 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door Koopjeserver.nl. Zij gaven aan dat ze beter gevonden wilde worden in Google. We zijn nu iets meer dan een half jaar actief bezig en hebben de organische bezoekersaantallen laten stijgen met 249%! …

Lees meer » 

SEO Tilburg

Beter vindbaar op het internet? Kies voor Digital Desert!

Betere online vindbaarheid dankzij SEO Tilburg
Wij zorgen voor zoekmachine optimalisatie waarbij:

Je op de eerste pagina van een zoekmachine terechtkomt.

De kans op websitebezoekers op deze manier een stuk groter is.

Klinkt het bovenstaande jou als muziek in de oren? Dan ben je vast en zeker benieuwd waar SEO Tilburg allemaal voor zorgt. Dat hangt er maar net vanaf wat je wilt. Veel sites hechten waarde aan een hoge ranking door zoekmachine optimalisatie, maar wij gaan verder dan dat. Een hoge positie in een zoekmachine is leuk, maar dit levert je nog niet per se extra klanten op. We zorgen ervoor dat ze doelgericht doorgestuurd worden, waardoor je meer verkeer krijgt. Aan deze gasten op je website alleen heb je natuurlijk niet veel. Je wilt immers ook dat ze uiteindelijk klant bij jou worden. Dit behoort ook tot de specialiteiten van. Je bereikt dus ook echt iets wanneer je een beroep op ons doet.

Full service SEO
Voordat er meer verkeer naar jouw site komen, moet deze natuurlijk eerst zoekmachinevriendelijk worden ingericht (je dient eerste de beste zoekwoorden te selecteren, na het selecteren van de beste zoekwoorden kun je aan de slag. Wij zorgen er allereerst voor dat de voorkant van jouw website er goed uitziet. Ook besteden we aandacht aan de inhoud van de teksten op jouw site met de juiste aantal zoekwoorden optimaliseren. Zoekmachines kijken daarna.

SEO Tilburg doet ook aan linkbuilding
Besteed uit aan ons bedrijf in Tilburg? Dan weet je zeker dat je meer én meer klanten krijgt. Dit doen we niet alleen door aandacht aan jouw eigen site te geven. Nee, we zorgen er namelijk ook voor dat er links naar jouw site geplaatst worden op andere websites. Dit doen we niet door zoveel mogelijk links te creëren. Nee, we zorgen ervoor dat het waardevolle links zijn. De kwaliteit van een link is namelijk belangrijker dan de kwantiteit. Dit weten wij, als seo specialist, maar al te goed, waardoor het echt zinvol is om linkbuilding of de gehele zoekmachine optimalisatie aan ons uit te besteden Tilburg.

|